Rendőrségi

2009.07.13. 12:32

Sokkoló fotók! Életét vesztette a vétlen kocsi utasa (frissítve)

Nagykapornak - Egy nő meghalt, egy férfi súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött a 76-os főúton, Nagykapornaktól néhány száz méterre a Zalacsány felé vezető úton.

zaol.hu


2009. július 12.


Információink szerint három sérültje van a balesetnek. Úgy tudjuk, hogy egy Suzuki Wagon R +, valamint egy Toyota Rav4 típusú személyautó ütközött össze. A Suzukiban (mely Nagykapornak felől érkezett) ketten ültek, egyiküket mentőhelikopter vitte kórházba. A másik sérültet, valamint a Toyota sofőrjét a mentők szállították el.

 
A rendőrség a műszaki mentés és a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta. A forgalmat Nagykapornaknál Pacsa felé, míg a 76-os főút padári elágazójában Padár felé terelik - tájékoztatta szerkesztőségünket Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. 

Az MTI úgy tudja, hogy az egyik autóban ülő nő életveszélyes, egy férfi pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A másik autóban ülő férfi is megsérült .  

A baleset okát a rendőrség vizsgálja, a műszaki mentés idejére elrendelt útlezárást feloldották - nyilatkozta Salamon Róbert
este hétkor. 


2009. július 13. 


A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott információk szerint a 76-os főúton Keszthely irányából Nagykapornak irányába egy hatvan éves zalaegerszegi férfi, az általa vezetett Toyota típusú személygépkocsival A 38+540 kilométerszelvényhez érve, eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menet irány szerinti bal oldalra és járműve  jobb elejével neki ütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő, Suzuki Wagon R+ típusú személygépkocsinak, melyet egy harmincegy éves jászberényi férfi vezetett.


A Suzuki Wagon R+ sofőrje nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg a Toyotáé nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A baleset következtében a Suzuki Wagon R+ utasa, egy harminc éves zalaegerszegi nő, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően elhunyt - közölte a  Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. 



















ZH fotók: Katona Tibor


Legutóbb két napja, pénteken történt baleset a 76-os közeli szakaszán - a cikk elolvasásához kattintson az alábbi címre:

Durva baleset: kirepült a kocsiból a sofőr, utasát a tűzoltók vágták ki (frissítve) 
Zalaapáti - Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt pénteken délután a 76-os főúton. A rendelkezésre álló adatok alapján a Zalaapáti körforgalom és Szentgyörgyvár között egy személygépkocsi letért az útról és a baloldali árokba hajtott, majd egy hídgyűrűnek csapódva az ellenkező oldali árokba vágódott. 
vasárnap délután két személygépkocsi frontálisan ütközött a 76-oson Nagykapornak közelében.  A balesetben két személy súlyosan megsérült, mentésükre a helyszínre mentőhelikopter és mentőgépkocsi vonult ki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!