Reklám

2016.11.11. 08:11

Dolgozzon az Eckerlénél! (x)

Munkahelyet keres? Az Eckerle magyarországi telephely- és munkaerő-fejlesztéseivel folyamatosan bővíti dolgozói állományát a hazai üzemegységekben, így Zalaegerszegen is. A cég változatos munkalehetőségeket kínál a vállalat több szakterületén is, hosszú távon akár nemzetközi előmenetellel.

Az Eckerle kiskőrösi telephelyén 1991-ben szénkefegyártással kezdődött meg a német cég magyarországi működése. Néhány évvel később automatizálással, valamint CNC megmunkálással bővült a tevékenységek köre. Az országban immáron négy településen találhatóak termelőegységek, telephelyek. Zalaegerszegen 2014 októberében vette át a cég az Atlanta Electro Systems Hungary Kft. gyártóbázisát, ahol az integráció 2016 Januárjában ért véget, ettől kezdve a telephely hivatalos megnevezése, Eckerle Automotive Zala Kft.  Az idén 25 éves Eckerle közel 1200 főt foglalkoztat hazánkban, ebből 400-an Zalaegerszegen dolgoznak, de folyamatosan bővíteni kívánja dolgozói állományát, így jelenleg is munkaerőt toboroz. Az aktuálisan nyitott pozíciókban versenyképes fizetést és modern munkakörnyezetet kínál az Eckerle több területen is.

A vállalat autóipari beszállítóként olyan termékeket készít, amit többek között ablakemelőkbe, elektromos ülésállítókba, légrugós futómű felfüggesztésekbe, blokkolásgátló rendszerekbe és ablaktörlőkbe építenek be. A tavalyi évben a cégcsoport 207 millió eurós teljes árbevétele 160 millió darab alkatrész értékesítésével párosult. Ez Magyarországon megközelítőleg 500 millió termék előállítását jelentette, így a cég büszkén mondhatja el, hogy az országutakon futó járművek 60%-ban található olyan alkatrész amely az Eckerle cégcsoport valamelyik telephelyéről került a gépjárműgyártókhoz.

Jelenlegi állásajánlatok:

-          Karbantartó technikus

-          Minőségbiztosítási Mérnök

-          Összeszerelő operátor

-          Forrasztó operátor

Kapcsolat:

Eckerle Automotive Zala Kft.

www.eckerle-gruppe.com

Wlassics Gy u. 13, 8900 Zalaegerszeg
Telefon: 06-92-550-930

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!