Púder Nélkül

2014.09.03. 13:00

A babakéktől a királykékig - Franciaországból származik a legújabb őrület, a színátmenetes hatás

Lássuk most, milyen konkrét trendek határozzák meg az őszi körömdivatot.

Takács-Horváth Viktória

A legtrendibb színek az őszi hónapokban a piros, barna és a kék árnyalatai lesznek. A narancstól a burgundiig terjed a skála, de a hagyományos Ferrari pirosnak is nagy sikere lesz. A különféle barnák közül a csokoládé, gesztenye és a kávébarna emelhető ki. A kékkel azonban csínján kell bánni, ez a szín nagyon megosztó, vagy kifejezetten szereti a vendégek, vagy határozottan idegenkednek tőle. Akik viszont kedvelik ezt a színt, aligha foghatnak mellé, ugyanis a babakéktől a királykékig minden árnyalat hódítani fog az új szezonban. A púder színt emelhetnénk még ki, ami szinte minden évszak kedvelt, természetes és lágy hatást kölcsönöz viselőjének.

Ami a mintákat illeti, a pöttyös, csíkos és geometriai mintával díszített körmök lesznek igazán trendik. Szólnunk kell még a Franciaországból származó legújabb őrületről, a színátmenet (ombre) hatásról, amely először a fodrászatban aratott sikert, most már az öltözködésben és a körmökön is hódít.

A kék minden árnyalata menő

A színátmenet is egyre hódít

A púderszín is tartja magát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!