Púder Nélkül

2014.05.28. 12:50

Epres Panni családjával tért vissza Milánóba

Évekig Milánó volt a munkabázis Epres Panni életében, most kikapcsolódni tért vissza a divat egyik Mekkájába családjával.

A csinos modell máig nem szakadt el a kifutók világától, bár munkái idővel átalakultak. Epres Panni a divat fővárosában tett látogatása során a Miss Balaton 2014 szépségverseny tanácsadói feladataira is felkészült.

Epres Panni karrierje húsz éve töretlen. A gyönyörű modell szinte kislány volt, amikor először állt a kifutón, hazai és külföldi munkái során sok tapasztalatot szerzett. Életének egyik meghatározó időszakát töltötte Milánóban, amely egyfajta bázist jelentett. „Miután elvégeztem az egyetemet, rövid ideig tévés műsorvezetőként dolgoztam, de hamar jött egy lehetőség, és kiköltöztem Olaszországba. Milánó volt a központ. Minden munkára onnan indultunk, így számtalan emlék fűz a városhoz" – mondta. „Most egészen más volt ott időzni. A családdal töltött pár nap teljesen a kikapcsolódásról szólt, de arra is szakítottam időt, hogy felkészüljek a tanácsadói feladatokra."

Panni sohasem szakadt el a kifutók világától. Időnként még most is vállal bemutatókat, idén nyáron azonban egy egészen új, ám testhezálló feladatban kell majd helytállnia, a háttérből segítve az új generáció tagjait.

„Nagyon örülök, hogy én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy a Miss Balaton jelentkezői belelássanak a szakmába. Amikor elkezdtem modellkedni, ugyanannyi idős voltam, mint ők, így pontosan tudom, milyen út áll e-lőttük. Éppen ezért igyekszem majd minden tudásomat átadni és mindenben segíteni őket. A milánói pihenés abszolút feltöltött és előhozta a régi emlékeket, amelyekből inspirálódom akkor is, amikor tanácsokat adok a lányoknak. Kikapcsolódás közben is szakítottam időt arra, hogy megnézzem, mik a legújabb trendek, ezzel is felkészülve a feladatra. Bízom benne, hasznos lesz a tudásom a lányok számára és sokan kipróbálják magukat a versenyen."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!