Púder Nélkül

2011.08.08. 12:19

Wolf Kati örül, hogy több generáció is kedveli a zenéjét

Egy héten több nap csak a gyerekeké, ezt szigorúan betartja Wolf Kati. Hétvégenként, ha fellépni megy, vagy interjú, fotózás szerepel a programjában, akkor vesz igénybe segítséget. A kétgyermekes anyuka karrierje mellett családjára is nagyon odafigyel, még egy közös, rövid tóparti nyaralást is beillesztett augusztusi naptárjába.

PLT

- Mondhatom, hogy beállt az életünk, de ezért mindannyiunknak tenni kellett. A gyerekek nagyon jól érzik magukat a férjemmel, vagy a nagyszülőkkel a Balatonnál, ha nekem elfoglaltságom van. Szoktunk lányos programokat is csinálni, állatkertbe megyünk, barátnőzünk, szóval sokat vagyunk együtt. Most egy kicsit visszavettem az interjúkból, a fellépéseket is úgy időzítem, hogy az mindenkinek jó legyen.

Meséli, az X-Faktor teljesen megváltoztatta az életét, méghozzá jó irányba.
- Imádtam ebben a műsorban lenni, jó csapat jött össze, beleértve az összes versenyzőt és a műsor készítőit. Fogom nézni az új szériát is, ha éppen fellépésem van, akkor rögzítem és visszanézem felvételről, hiszen nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lesz. Titkon még abban is reménykedek, hogy talán felbukkanok benne – árulta el egyik vágyát Kati.

S hogy szerinte mi kell a győzelemhez, vagy akár csak a döntőbe kerüléshez?
- Ennek sok összetevője van. Természetesen ez egy énekverseny, de showműsor is, nem tudni előre, kire szavaznak a nézők. Az biztos, őszintének kell lenni, olyan embernek aki önmagát adja. A közönség harap a jóra, csak adni kell nekik!

Bevallja, az X-Faktor ideje alatt, majd az azt követő fellépéssorozat idején főzni sem volt ideje, most is leginkább egy nagyadagot készít, olyasmit, ami az egész család kedvence. Janka lánya hat éves, Luca másfél, és nagyon jó gyerekek, Kati nagyon büszke rájuk. Ha kell, két bébiszitter is besegít időnként, egy nyugdíjas néni és egy pedagógus, a lányok szeretnek velük lenni. Augusztus elején egy hétre azonban családi nyaralásra indulnak, Kati csak annyit árult el, tóparti célpontot néztek ki maguknak.

- A hónap végén kijövök egy új dallal, amihez videoklip is készül. Azért vártam ennyit, mert a Szerelem miért múlsz még mindig nagyon népszerű, ahogy szokták mondani, „még nem futott ki”, a rádiók szívesen és gyakran játsszák. Hogy mi lesz az új dal címe, nem árulom el, legyen meglepetés – mondta titokzatosan Kati.

Azt viszont egyáltalán nem titkolta, mennyire jó érzés volt számára, hogy néhány hónappal ezelőtt a Comet gálán díjat nyert, méghozzá a legjobb női előadó kategóriában.
- Azt gondoltam, hogy a dalaimat főképp a harmincas, negyvenes korosztály hallgatja. Például olyan anyukák, mint amilyen én vagyok. Éppen ezért óriási dolognak tartom, hogy a fiatalabbak, a tinédzserek is figyelnek rám, kedvelik a zenémet, hiszen a Comet gömb odaítélésénél a tizenéves korosztály szavazata számított. Ezért is mondtam a díj átvételekor azt, hogy amikor voltam a Viva televízióban csetelni ugyan randizni nem hívtak el, viszont  sokan írtak, hogy a pótanyukájuknak simán elfogadnának.

Wolf Kati  1974. 09. 24-én született, hét éves volt, mikor a Vuk című rajzfilm betétdalát elénekelte. Zeneakadémiát végzett, s bár imád énekelni, mégis a gyerekeire, a családjára a legbüszkébb. Hazánkat idén ő képviselte az Euroviziós dalfesztiválon.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik