Fizetett tartalom

2024.02.16. 12:35

Térfigyelő rendszer megvalósítása Kisrécsén

PR cikk

Kisrécse Község Önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.- 46-5.1-22 kódszámú, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület - Közösségi tevékenységek erősítése eszközbeszerzés támogatásával című felhívásra támogatási kérelmet nyújtott be.

A „Térfigyelő rendszer megvalósítása Kisrécsén” című projektötlet pozitív elbírálásban és támogatásban részesült. A 3387320578 iratazonosítóval rendelkező elképzelés a 90%- os intenzitású támogatásnak köszönhetően 5.967.991 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt teljes költsége 6.631.101 Ft, melynek megvalósításához az önkormányzat 663.110 Ft önerőt társított.

A projekt keretében egy korszerű térfigyelő kamerarendszer valósulhatott meg Kisrécse településen, mely 12 db térfigyelő kamerából és 2 db rendszám-felismerő kamerából áll. Az infrastrukturális fejlesztés minőségi közszolgáltatást eredményezett, általa javul a településen a közbiztonság, a közlekedésbiztonság, és bűnmegelőzési tevékenység támogatása valósul meg.

A kamerák jelentős visszatartó erőt gyakorolnak a bűnözésre, támogatja, hogy az elkövetett szabálysértések és bűncselekmények nagyobb számban legyenek felderíthetőek. A kamerarendszer előidézi a közlekedési morál javulását, a település biztonságos környezete vonzó életteret eredményez. Összességében a fejlesztés jelentős mértékben hozzájárul Kisrécse településen élők életminőségének javulásához.

A projektben vállaltuk a megyei újsághirdetésben való megjelenést, az online megjelenést, és megvalósítottuk a kötelező nyilvánosság biztosítását is.

A projekt befejezésének dátuma: 2023.11.08.

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.

 

Tóth Lucia Krisztina 

polgármester

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában