Hirdetés

2023.11.14. 15:25

Végzettségtől függetlenül – Állások mindenkinek a Viapannal

Az álláskeresés mindig is kihívásokkal teli feladat volt, függetlenül attól, hogy melyik életszakaszban vagyunk. Azonban van egy cég, amely már 40 éve azon dolgozik, hogy könnyebbé tegye ezt a folyamatot a térségben.

Fotó: Shutterstock

A Viapan cégcsoport méltán tarthatja magát az állásközvetítési szektor egyik legkiemelkedőbb szereplőjének, hiszen az egyik kimagasló jellemzője az emberközpontúság. A magyar tulajdonú vállalatnak az az előnye, hogy korosztálytól és végzettségtől függetlenül képes megfelelő állásokat kínálni.

Ahogyan az idő halad előre úgy a munkaerőpiac is folyamatosan változik, ehhez az átrendeződéshez a Viapan sok éves gyakorlata nemcsak igazodni tud, hanem HR megoldásaival ő maga is aktív közreműködőként alakítja a kereslet-kínálat párosát. A karrierépítés terén elért eredmények mögött gyakran hosszú évek, évtizedek munkája áll.

A Viapan Group hazánk egyik legrégebbi atipikusmunka-szolgáltatója. A cégcsoport tagja az ország legrégebbi iskolaszövetkezete, a Meló-Diák és a nyugdíjas-foglalkoztatásban úttörő Déli Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet. A cég eddigi mérlege közel 900 elégedett partnercég, és továbbá évi 40.000 fő letoborzása az online platformok segítségével.

Ez a széleskörű tapasztalat és szakértelem garantálja, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb pozíciót.

A Viapan cégcsoport hosszú évek óta szolgálja a közösséget a karrierépítés területén. Az idő és tapasztalat folyamatosan finomította munkájukat, és lehetővé tette számukra, hogy az állásközvetítési iparág egyik meghatározó szereplőjévé váljanak. Legyen szó bármely életszakaszról vagy végzettségről, a Viapan mindig készen áll segíteni abban, hogy a következő karrierlépésed sikeres legyen.

Legyen szó fiatalokról, felnőttekről vagy akár nyugdíjasokról, mindenkinek lehetősége van a Viapan által kínált állások között válogatni. A Zala megyei állások széles választékát nyújtják, míg a zalaegerszegi állások még konkrétabb lehetőségeket jelentenek.

A Viapan országszerte rendelkezik irodákkal, és összesen 180 kollégájukkal segítenek a karrieredben elérni céljaidat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában