Hirdetés

2023.05.13. 07:59

Ünnepel a Szilágyi Cukrászda

Az Igazi Ízek Háza 10 éve nyitotta meg nagykanizsai üzletét. E jeles alkalomból most az ünnepelt ajándékozza meg vendégeit.

Zaol.hu

Fotó: Fotó: Szilágyi Cukrászda

A Szilágyi név immáron 47 éve a prémium minőség, a házias ízek és a családias vendéglátás védjegye. Tulajdonosaik úgy fogalmaztak: ‘’Mi nem kiszolgálunk, hanem vendégül látunk!" A második generációs vállalkozás 22 főt foglalkoztat két üzletében és termelőüzemében, melynek három alappillére a minőség, a szaktudás és a szeretet.

Ha még nem jártál náluk, akkor itt az ideje kipróbálnod az “igazi ízek” életérzést...

Május 19-én pénteken egész nap mindenből 10% kedvezményt adunk a nagykanizsai cukrászdában!

Fotó: Szilágyi Cukrászda

Ha pedig már ismered a Szilágyi életérzést, akkor semmiképp ne hagyd ki ezt a lehetőséget.
A kínálatunkban a tradicionális sütemények mellett megtalálhatóak a mai trendeknek megfelelő desszertek is. A házi krémesen át a paleo termékeken túl a francia desszertek is helyet kapnak a pultban. 

Fotó: Szilágyi Cukrászda

A desszerteken kívül a kávéra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a legnagyobb odafigyeléssel és szaktudással készítik a baristáink. 

Fotó: Szilágyi Cukrászda

Ha egy családi eseményre tortát szeretnél, akkor Az Igazi Ízek Háza remek választás, hiszen több mint 40 különböző torta közül választhatsz.

Fotó: Szilágyi Cukrászda

A jeles jubileumra külön tortával is készülünk, ami a születésnaphoz igazodva a K10 nevet kapta. Világos piskóta, lágy mascarpone krém barackkal fűszerezve. Sok szeretettel várunk Benneteket!

Fotó: Szilágyi Cukrászda


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában