Nemzeti konzultáció

2024.01.29. 08:17

A magyarok többsége kiállt a gyermekek védelme mellett

A magyar emberek elsöprő többsége elutasította az LMBTQ-lobbit a nemzeti konzultációban és a gyermekeink védelme mellett tette le a voksát – mondta a KDNP frakcióvezető-helyettese hétfőn az MTI-hez eljuttatott videójában.

MW

Nemzeti konzultáció plakát

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Nacsa Lőrinc azt mondta, a január 17-én lezárult nemzeti konzultáció számos, a nemzetet érintő sorskérdésben kérte ki a magyarok véleményét.

A politikus szerint az egyik legérzékenyebb mind közül a gyermekvédelem ügye: 

Magyarország a gyermekvédelmi törvénnyel megálljt parancsolt a genderpropagandának.

Hozzátette, hogy ez Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak nem tetszett, kezdetektől fogva támadták a jogszabályt.

NACSA Lõrinc
Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezető-helyettese
Fotó: Czeglédi Zsolt / Forrás: MTI

A Momentum vezetői, Donáth Anna és Cseh Katalin a törvény eltörlése mellett kampányolt és a Soros-szervezetek is folyamatosan támadták azt.

Kiemelte, hogy eddig tagadták, de 

már Brüsszel is beismerte, hogy a gyermekvédelmi törvény miatt tartja vissza a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat.

A dollárbaloldal aknamunkája és Brüsszel politikai zsarolása azonban most komoly falba ütközött, ugyanis a magyar emberek elsöprő többsége elutasította az LMBTQ-lobbit a nemzeti konzultációban és a gyermekeink védelme mellett tette le a voksát

– fogalmazott Nacsa Lőrinc.

Hozzátette, ez tovább erősíti a Fidesz–KDNP-t is abban, hogy a végsőkig hajlandó legyen elmenni gyermekeink védelme érdekében.

Éppen ezért a Fidesz–KDNP nem enged Brüsszel politikai zsarolásának és nem hajlik meg a dollárbaloldal nyomásgyakorlásának sem. Kiállunk a magyar gyermekekért!

– hangsúlyozta a KDNP frakcióvezető-helyettese.

Kocsis Máté a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a nemzeti konzultáció eredményével kapcsolatban: 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában