vallomás

2020.08.08. 10:28

Eddie Murphy megszenvedte az Amerikába jöttem 2. forgatását

Megfogadta, többé nem játszik kettős szerepet, de mégis megtette.

US actor Eddie Murphy attends the WSJ Magazine 2019 Innovator Awards at MOMA on November 6, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: Angela Weiss / AFP

Fotó: AFP

Több mint 30 év után elkészült az Amerikába jöttem folytatása. Az első rész Eddie Murphy nagy kiugrása volt, akkor lett igazi hollywoodi szupersztár, korábban inkább olyan tévékomikusnak számított, aki időnként kirándul a film világába, egyre nagyobb sikerrel – ezzel a filmmel viszont sikerült szintet lépnie.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KFroCRDXw5E&feature=emb_logo

Az Amerikába jöttem 2.-ben Murphy újra kettős szerepben látható, ami komoly traumát jelentett a színész számára – írja a hirado.hu.

Ez mindig kész őrület. De azért megéri a nagy strapát, ez kétségtelen. Valahányszor kettős szerepet vállalok, mindig megfogadom, hogy ez utoljára történt velem, aztán legközelebb megint azon kapom magam, hogy ott ülök a sminkelőszékben, és fél napot matatnak rajtam, hogy egy másik karaktert tudjak alakítani – árulta el Murphy Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában.

Az Amerikába jöttem 2.-ben az afrikai Akeem herceg, Zamunda királyság trónörököse (Murphy) megtudja, hogy Amerikában él egy fia, ezért elindul, hogy felkutassa. Murphy a filmben nemcsak a trón várományosát, hanem a Sexual Chocolat nevű soulegyüttes énekesét is alakítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!