Nemesapáti

2010.05.25. 11:35

Mosonmagyaróvárra került a Pünkösdi Csocsó-kupa

Május 22-én, szombaton jótékonysági csocsó-versenyt rendeztek Nemesapátiban, a Hangulat Presszóban. A versenyre tíz csapat nevezett, a végső győzelmet a mosonmagyaróvári Bihari István-Lamik János páros szerezte meg, így övék lett a nemesapáti plébánia által felajánlott Pünkösdi Kupa.

Horváth László

Nemesapátiban nem először jöttek össze az ország minden részéből a csocsót szeretők, akik ezúttal is jótékonyságukról adtak tanúbizonyságot. E napon a nemesapáti Kiscseri-kereszt felújításáért „pörögtek a bábuk, s potyogtak a gólok”.  A kellemes, tavaszi időben a presszó teraszán köszöntötte a játékosokat Gáspár Zoltánné polgármester, aki tájékozatta a jelenlévőket a község épített örökségeiről. A jelenlévőket köszöntötte dr. Sinkó Vilmos, SE Elnök, a rendezvény fővédnöke. A jótékonysági csocsó-versenyt megtisztelte jelenlétével Virrasztó Zsolt, a Zalai Hírlap főszerkesztője, akit díszvendégként hívtak meg a rendezők.


Az összecsapásokra kettő asztalon került sor. A körmérkőzések után (2x5csapat, egymás elleni játék) a csoport elsők játszhattak a Pünkösdi Kupáért. A döntőben jobbnak bizonyult a mosonmagyaróvári Bihari István – Lamik János duó a zalaegerszegi Csongár László – Senkó Roland párosnál, így ők térhettek haza a Pünkösdi Kupával. Harmadik helyen az alsónemesapáti Híres Norbert – Híres Richárd páros végzett. A szervezők, és a támogatók jóvoltából senki sem tért haza üres kézzel.

A régió (Nyugat-Dunántúl) csocsósai legközelebb Győrben, a KOZI DRINK BÁR-ban mérik össze tudásukat. A csocsó- és darts verseny május 29-én, szombaton 10 órakor kezdődik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!