Nagykanizsa

2016.04.29. 14:39

Látványos jelmezek - Bolondballagást tartottak az Erzsébet téren

Nagykanizsa - Keksznek, rajzfilm figurának valamint horrorfilm szereplőnek beöltözött fiatalok árasztották el tegnap az Erzsébet teret.

Benedek Bálint

A bolondballagáson a város középiskoláiból több osztály hangos énekléssel vonult be a színpad elé. A járókelők csak kapkodták a fejüket, hiszen az egyik pillanatban nőnek öltözött, szőrös lábú fiúk, máskor pedig Batman ellensége Joker vigyorgott rájuk. A fiatalok kreativitása nem ismert határokat, a buli kedvéért kekszes dobozt készítettek és abban vonultak végig a városon.

A maskarába öltözött tömeget a Szan-Dia Fitness SC versenyzői villámcsődülettel várták. A Facebook-on hetekkel ezelőtt egy videó segítségével néhány egyszerű tánclépést tanítottak a végzősöknek. Bruno Mars amerikai énekes népszerű dalára egyszerre indultak el a lábak, több végzős is bekapcsolódott, így emlékezetes tánccal ünnepelték az érettségi előtti pillanatokat.

Dénes Sándor polgármester pedagógusként is köszöntötte a fiatalokat.

- A bolondballagás fontos kelléke az érettségire készülő diákoknak, hiszen önfeledten és vidáman szórakozhatnak - mondta. - A tanulók az iskolában olyan értékeket szívtak magukba, mely sokat jelenthet a jövőben. Tapasztalatokat gyűjthettek, s ha ezekkel jól gazdálkodnak, akkor tartalmas élet állhat előttük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!