Nagykanizsa

2015.03.22. 17:40

Ajándékkoncert az adományozóknak

Nagykanizsa - A Nagykanizsai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ jótékonysági koncertjén vehettek részt az adományozók szombaton a Felsőtemplomban.

Ziegler Anita

Dr. Kaszás Gizella, a Nagykanizsai Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat igazgatója elmondta, hogy a koncert belépőjeként tartós élelmiszert vártak a szervezők. Az adományokat a rászoruló családoknak juttatják el.

A húsvét előtti időszakot a hétköznapoknál is nehezebb megélni a nehéz sorsú családoknak. Klienseink között vannak, akik még a napi életvitelükhöz szükséges javakat sem tudják előteremteni, fontos az összefogás az ő érdekükben. A jótékonysági koncertet azoknak szerveztük, akik őszinte szeretettel adnak a bajba jutottaknak, ugyanakkor kapnak is, zenei, kulturális élményt foglalta össze dr. Kaszás Gizella.

A koncert előtt dr. Bogár Gáspár káplán, majd Hella Ferenc lelkipásztor mondott köszöntőt, azután több iskolás és óvodás csoport, például a Pipitér Tagóvoda Baglyocska csoportja adott bájos műsort.

Lévai Laura szaval a Pipitér Tagóvoda Baglyocska csoportjából Fotó: Szakony Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!