Nagykanizsa

2015.02.13. 16:56

Országjáráson Tóbiás József

Nagykanizsa - „Ez a valódi nemzeti konzultáció: az emberek problémáiról személyesen tájékozódom”.

Rajki Zsófia

Ez a gondolat Tóbiás Józseftől, a Magyar Szocialista Párt elnökétől való, aki országjáró körútja keretében pénteken Nagykanizsán járt. Sajtótájékoztatón elmondta: többek közt arról szeretne pontosabb képet kapni, vajon szeretnének-e az állampolgárok vasárnap is boltba menni.

Az elnök az egészségügy kérdéseiről is beszélt. Mint mondta, az intézmények eladósodtak, ezek, és a bennük dolgozó emberek is ellehetetlenülnek. A Fidesznek pedig kötelessége lenne nyíltan tájékoztatni mindenkit, mit tervez az egészségügy terén.

– Azért tüntettünk, hogy felhívjuk a figyelmet: a kormány szűkíteni akarja a kórházi szolgáltatásokat, ráadásul úgy, hogy a szociálisan rászorulók esnek ki az ellátásból – hangsúlyozta Teleki László, az MSZP kanizsai parlamenti képviselője. Hozzátette: a demonstrációkat folytatják, míg a fideszes politikusok nem reagálnak.

Dr. Fodor Csaba a szocialisták megyei elnöke azt mondta, a Fidesz minden nap megsérti valamivel a demokratikus játékszabályoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!