Nagykanizsa

2014.10.26. 11:10

Minden korosztály talált kedvére való programot a Kanizsa Kulturális Központban

Nagykanizsa - Sokszínű program várta az érdeklődőket pénteken és szombaton, a Kanizsa Kulturális Központ ugyanis koncertekkel, táncházzal, gyermekprogramokkal készült a hétvégére.

Pásztor András

A gyerekeket Tóth István vezette be a néptánc rejtelmeibe (Fotó: Pásztor András)

A hétvégi programsorozat Némethné Rádi Éva quilling (papírcsík) technikával készült munkáinak bemutatásával kezdődött a HSMK-ban, majd a Pöttöm Kuckó Játszóházban arcfestés várt a gyerekekre, akik később őszi ajtódíszeket is készíthettek. Péntek este az Alma Együttes adott vidám, interaktív koncertet, majd a Medgyaszay Házban 20 órától a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő Children of Distance, a Zinger Együttes és a Loud and Black lépett fel. Szombaton a kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Házban folytatódtak a programok, ahol először gyermek táncházat rendeztek, majd este a Bojtár Népzenei Együttes közreműködésével a felnőttek is táncra perdülhettek.

Kovácsné Mikola Mária, a KKK igazgatója hangsúlyozta: az adventi készülődés idején rendeznek hasonló sorozatot, amelyben minden korosztály talál kedvére valót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!