Nagykanizsa

2013.12.14. 15:56

Mézeskalács szív az ajándékok közt

Nagykanizsa - Hagyományos karácsonyi ünnepségét tartotta a Nagykanizsa és Vonzáskörzete Sérült Gyermekeiért Alapítvány a Kórház Kápolnában szombaton.

Ziegler Anita

Az alma, banán és szaloncukor-halmok mellett saját készítésű mézeskalács-szívek is lapultak a kosarakban szombat délelőtt a Kórház Kápolnában, ahol az épp lábadozó vagy krónikus beteg gyermekeket lepték meg karácsonyi műsorral és ajándékkal. Peti József, a Nagykanizsa és Vonzáskörzete Sérült Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, idén 115 lurkót hívtak meg a rendezvényre, s névre szólóan osztották szét az ajándékokat.

Dr. Baranyi Enikő nyugalmazott főorvos hozzátette, az Egyesített Bölcsőde dolgozói idejüket nem sajnálva készítették el a mézes süteményeket. A műsor keretében a Zeneiskola növendékei karácsonyi dalokat adtak elő, majd Dr, Brünner Szilveszter kórház-főigazgató, Fliszár Károly főesperes-plébános, valamint Hella Ferenc református lelkész köszöntötte a gyermekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!