Nagykanizsa

2013.10.07. 16:50

Pólók a BLG-ről

Nagykanizsa - Rendhagyó, ugyanakkor jópofa tárlat nyílt nemrég a Batthyány Lajos Gimnáziumban. Az iskola aulájában az elmúlt közel két évtized BLG-s pólói lógnak a ruhaszárító köteleken.

Pásztor András

Balogh László, a nagykanizsai gimnázium igazgatója elmondta: a rendhagyó kiállítás anyaga tulajdonképpen saját pólógyűjteménye, melyeket az elmúlt 20 év során kapott, készíttetett.

- A póló az identitástudat egyik fontos eszköze, ráadásul iskolánk egyik tanára, Tulok József több jópofa feliratot, képes üzenetet tervezett az elmúlt időszakban - árulta el Balogh László. - Ilyen például a "Batthyánysnak lenni zsííír!" vagy a " Bennem van a BLG-n", illetve a "BLG-éniusz" és a "Batthyánysnak lenni stílus, életforma, hivatás" feliratú ruhadarabok. Ezek mellett láthatók azok a pólók, mezek, melyeket az iskola például az évek óta népszerű huszonnégy órás fociversenyre készíttetett, vagy a Virág Benedek Kórus egyenszerelése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!