Nagykanizsa

2013.02.22. 14:59

Kocamuri: levágták Dezsőt a nagykanizsai kampuszon

Nagykanizsa - Töpörtyű, hurka, kolbász, rántott és sült hús és ízletes pörkölt is készült a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszán levágott disznójából, Dezsőből. Az érdekes vetélkedőkkel tarkított Kocamurit már tizedik alkalommal tartották meg pénteken.

Benedek Bálint

- A jeles évfordulóra különlegessé tettük a mulatozást, hisz középiskolai, az érettségire készülő 18 éves diákok alkotta csapatok jelentkezését is elfogadtuk - fogalmazott Kölkedi Krisztián szervező, a Kanissa Hallgatói Alapítvány elnöke. - Így a cserhátisokkal, a batthyányisokkal, a mezősökkel és a zsigmondysokkal együtt tíz csapat nevezett.

A szervezők az előző évekhez hasonlóan kreatív ötletekkel álltak elő: a könyvtárban teszteket töltöttek ki, a PEN B-épületében a honvédség jóvoltából vak gránátokat dobtak vagy épp a helyi járatokra felszaladtak és mosolyogva üdvözölték az utasokat.

- Mindenhol hódít a bajusz vagyis a "hungaromém", mi ezért festettük ki az arcunkat - pödört egyet szemfestékkel rajzolt bajszán Farkas Gergely és Simon Viktória. - Évek óta óriási buli a kocamuri, tudja ezt már mindenki.

A PEN bázisán vagyis a kollégiumban a résztvevőket zárásként még virslievő és sörivó versennyel várták. Az eredményhirdetés, s a dinom-dánom lapzártánk után következett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!