Nagykanizsa

2013.02.01. 17:27

Bolyai-hét: labdákat kergettek

Nagykanizsa - Az alsós tanulók farsangjával szombaton zárul a Bolyai János Általános Iskola éppen egy héttel ezelőtt, azaz múlt szombaton kezdődött rendezvénysorozata, a Bolyai-hét.

Horváth-Balogh Attila

Pénteken a felső tagozatosok farsangozhattak, "Labdavarázs" címmel pedig játékos sportversenyt rendeztek a Hétszínvirág és a Rozgonyi Óvoda nagycsoportosai számára az iskola tornatermében.

Mint azt Horváth Júliától, az intézmény igazgatóhelyettesétől megtudtuk, a két, földrajzilag egymástól nem nagy távolságban elhelyezkedő ovival évtizedek óta tartják a kapcsolatot, maga a sportrendezvény pedig immár 20 éve visszatérő programja a hagyományos nyílt napoknak. A nebulókat ilyenkor játékos labdás vetélkedővel várják, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kedvet csináljanak az iskolához, szeptemberben pedig az új elsősök között köszönthessék őket. A legügyesebb csoportok teljesítményét oklevéllel ismerték el, emellett ajándékkal is meglepték a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!