Nagykanizsa

2011.12.07. 15:50

Középpontban a nép- és zeneművészet, s a nyelvoktatás

A zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Könyvtár szerencsésnek mondhatja magát: gyönyörű környezetben fekszik, és ami a legfontosabb: tanulói sorra nyerik a versenyeket, kiváló eredményekkel folytatják tovább tanulmányaikat.

Steyer Edina

Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a művészeti nevelésre. A népi kézművesség hagyományait iparművészektől, a népművészet mestereitől sajátítják el a gyerekek. A zeneiskola növendékei a dél-zalai város kulturális programjai, illetve a saját szervezésű hangversenyek állandó fellépői.


– Fontos feladatunknak tekintjük a tehetségek felkarolását – mondta Benkőné Gulyás Edit igazgató. – Ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tanulóink szakirányú képzéseken, ruhaipari vagy zeneművészeti szakközépiskolákban tanulnak tovább. Az idegen nyelv oktatása is nagyon fontos szerepet tölt be az iskola életében. E területen elért eredményeinkért Európai Minőség Díjat kaptunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!