Nagykanizsa

2011.02.14. 06:27

Pótszilveszter Újudvaron: kiváló hangulatban mulattak

Kiváló hangulatú pótszilvesztert rendezett szombat este a tagjai részére a Nova Curia Civil Egyesület nyugdíjasklubja Újudvaron. A rendezvényen számos ügyességi verseny is várta a résztvevőket.

Szalabán Attila

Mivel az adventi időszakban, valamint szilveszterkor is nagyon sok munka hárul az idősekre, akik emiatt nem tudják igazán élvezni a mulatságokat, pótszilvesztert rendezett az újudvari nyugdíjasoknak a Nova Curia Civil Egyesület. Az újudvari faluházban megtartott rendezvényen hangos zene- és énekszó, harsány nevetés fogadta a betérőket.

- Ez a nap nagyon fontos a számunkra, hiszen közösen mulathatunk, táncolhatunk, jól érezhetjük magunkat - fogalmazott Veilinger Józsefné klubvezető. - Gyakorlatilag minden tagunk itt van, aminek nagyon örülünk, hiszen tudjuk, hogy az elmúlt év végén sütöttek-főztek, közösségi rendezvények előkészületeiben vettek részt - tehát mulatni nem sok idejük maradt. Most bepótolhatják.


A szervezés gondját magára vállaló Jakab Sándor és felesége elárulták: a nap költségeit az egyesület finanszírozta, de a résztvevők rengeteg finom süteményt hoztak magukkal. A programot ügyességi vetélkedőkkel színesítették: székfoglaló tánc, lufis és pingponglabdás feladatok, felkötött kenyérevés megpróbáltatásain kellett átesni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!