Nagykanizsa

2011.01.28. 03:28

Közéleti csapat

Ebben az évben is megtartják hagyományosnak számító programjaikat a közéletisek , azaz a Ráczné Lánczok Zsuzsanna vezette Letenyéért Közéleti Egyesület (LKE).

Kelemen Valéria

A jól bejáratott, s a városlakók körében népszerű rendezvényeik körét új elemekkel kívánják bővíteni, ráadásul szeretnék megszerezni a közhasznú minősítést is, hiszen tevékenységeik zöme eddig is közhasznú volt. Az Év Fája címmel rendelkező letenyei platánt nevezték az Európai Év Fája címre is, melynek elnyeréséért legalább akkora lendülettel fognak lobbizni, mint tették az elmúlt év végén, a fák hazai megmérettetésén.

- Tevékenységünket nem csak Letenyén végezzük, szeretnénk a térségre is kiterjeszteni - hallhattuk Ráczné Lánczok Zsuzsannától, aki még elmondta: azokban a szomszédos falvakban is szerveznek programokat, ahol lesz erre igény és fogadókészség. - Sajnos helyben nem minden rendezvényünk nagy látogatottságú, ennek okait elemezzük, hiszen minden próbálkozásunk a közösségi élet felpezsdítésére irányul, a település érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!