Nagykanizsa

2009.08.28. 02:27

Élre állt a Petrivente

Nagykanizsa (bb) - A megyei labdarúgó- bajnokság Déli-csoportjában küzdő 16 csapat közül két forduló után a Petrivente vezet, mögötte Pogányszentpéter és Surd a további sorrend.

Mórocz Zsolt

A pontvadászat nyitófordulójában kiváló játékkal mutatkozott be a Petrivente, amely kezdésként egyből 10 gólt lőtt a Nagyrécsének. Jól kezdett a Becsehely is, aztán a második fordulóban botlott, és csak ikszelni tudott az Újudvarral. A Pogányszentpéter szintén magabiztosan rajtolt, ugyanis két diadalával üldözőbe vette a tabellavezetőt. Sőt, óriási küzdelem van kibontakozóban a harmadik helyért is, melyet egyelőre még a Surd birtokol. Eközben a 16 csapatos mezőnyből a Sormás, a Belezna,a Murakeresztúr és a Nagyrécse nem szerzett még pontot.Eredmények, III. osztály, Déli-csoport. 1. forduló: Miháld-Újudvar 1-3, Nagyrada-Eszteregnye 3-1, Surd- Sormás 5-2, Pogányszentpéter-Bázakerettye 3-1, Becsehely-Murakeresztúr 7-1, Petrivente-Nagyrécse 10-1, Belezna-Sand 0-4, Liszó-Fityeház 2-4. 2. forduló: Sor- más-Petrivente 1-3, Belezna-Eszteregnye 2-4, Murakeresztúr-Surd 2-3, Bázakerettye-Nagyrada 3-2, Újud- var-Becsehely 1-1, Sand- Liszó 2-2, Fityeház-Miháld 0-3, Nagyrécse-Pogányszentpéter 0-5.

Vasárnapi párosítások (17.00): Petrivente-Murakeresztúr, Surd-Újudvar, Becsehely-Fityeház, Liszó- Eszteregnye, Belezna-Bázakerettye, Nagyrada-Pogányszentpéter, Nagyrécse-Sormás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!