Évösszegző

2022.12.23. 11:45

Kórházban a zalai mulatós sztár, tűz Sármelléknél, Orbán Viktor Nagykanizsán - a zaol.hu márciusi összesítője

Évösszegző sorozatunk harmadik fejezetéhez érkeztünk. Mutatjuk a március hónap legolvasottabb történéseit.

Zaol.hu

Orbán Viktor Nagykanizsán

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Szétszerelték egy zalaegerszegi műhelyben, majd alkatrészként értékesítették a lopott autókat, több évet kaptak

Vándor Virág, a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében felidézte, hogy egy 35 éves férfi – ismeretlenül maradt több társával – 2017-től többi között Csehországban, Ausztriában, Németországban, Szlovákiában – egy esetben Magyarországon – lopott személygépkocsikat, a másodrendű vádlottként szereplő 54 éves társával a kocsik egy részét egészben, másik részét szétbontás után alkatrészként értékesítették. Bővebb információ ITT. 

Tűz Sármelléknél: így menekültek a szarvasok

A március 6-án délelőtt készült felvételeket olvasónk, Prisznyák Tibor juttatta el szerkesztőségünkhöz. A videó ITT tekinthető meg. 

Az olvasóink szavazatai alapján ezek Zala megye legjobb törzshelyei

Február 28-tól 25 napon keresztül zajlott a szavazás a zaol.hu/torzshely oldalunkon, ahol az Önök által jelölt kedvenc megyei vendéglátóhelyek mérték össze a népszerűségüket. A szavazás során egy helyre egy szavazatot lehetett leadni naponta, de akár minden nap szavazhatott a lelkes törzsvendég a kedvenc helyére. Erről ITT írtunk. 

Holtan találták meg az eltűnt férfit Orosztonyban

Halált okozó testi sértés miatt nyomozott a rendőrség. Az esetről ITT írtunk. 

Hirtelen kórházba kellett szállítani a zalai mulatós sztárt, Sláger Tibót

A mulatós sztár, akit – többek között – a sikeres formációból, a Mesterhármasból ismerhetünk, melynek Fásy Ádám és Bunyós Pityu még a tagja, a hétvégén kórházba került. Részletek ITT. 

Mutatjuk, mennyi zalai autós számára maradt emlékezetes a Speedmarathon

Emlékezetes volt a múlt heti Speedmarathon akció 251 zalai autós számára, ennyi esetben mért sebességtúllépést a rendőrségi traffipax. ITT írtunk róla. 

Több száz fős tömeg várta Orbán Viktor miniszterelnököt Nagykanizsán, a Plakátház udvarán (videó)

A kormányfőt sokan köszöntötték kézfogással, s mindannyian biztosították arról, hogy bő egy hét múlva, április 3-án a Fidesz-KDNP pártszövetségét támogatják az országgyűlési választáson. ITT írtunk róla. 

Álomból vállalkozás – így hozta létre az Édes Otthon Cukrászműhelyt a zalai cukrász

Sokaknak van elképzelésük arról, mivel töltenék szívesen a munkaidejüket. Szinte minden embernek megfordult már a fejében egy saját vállalkozási ötlet. Nem volt ez másképp a zalaegerszegi Horváth-Pesti Bernadettel sem, aki a nehézségek ellenére sem mondott le az álmáról: így jött létre az Édes Otthon Cukrászműhely. ITT írtunk róla. 

Halálos baleset történt Gellénházán

Suzuki Swift típusú személyautó tért le az útról és borult fel március 25-re virradóan  Gellénházán, az Erdei utcában, a gellénházai sofőr a helyszínen életét vesztette . Bővebben ITT írtunk róla. 

Waltner Róbert távozik a ZTE FC-től

A csatár Koszta Márk távozása után a héten már másodszor jelentett be váratlan hírt a ZTE FC honlapja: Waltner Róbert kezdeményezésére szerződést bontott a klub és a vezetőedző. ITT írunk róla. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!