Felmondás

2022.03.25. 16:45

Waltner Róbert távozik a ZTE FC-től

A csatár Koszta Márk távozása után a héten már másodszor jelentett be váratlan hírt a ZTE FC honlapja: Waltner Róbert kezdeményezésére szerződést bontott a klub és a vezetőedző.

Kerkai Attila

202106016 Zalaegerszeg ZTE FC sajtótájékoztató Waltner Róbert ZTE FC vezetőedző Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Fotó: © Katona Tibor

A hírt Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosa megerősítette, hozzátéve: a fejlemény őket is meglepte, de a döntést tiszteletben tartják. A szezon végéig a jelenlegi edzői stáb (Ferenczi István és Bozsik József, továbbá Vlaszák Géza kapusedző) készíti fel a gárdát.

 

A bejelentés váratlansága mellett az is furcsa, hogy egy menetelő csapat edzője kezdeményezte szerződése felbontását, hiszen ne feledjük: a ZTE FC pillanatnyilag a negyedik helyen áll a labdarúgó NB I-ben. Természetesen szerettük volna Waltner Róberttől megtudni, hogy miért döntött így, de hiába kerestük, lapzártánkig nem sikerült elérnünk. Így viszont csak találgatni lehet, mi van a háttérben. Esetleg az, hogy a tél óta kulcsjátékosok távoztak a csapattól, hiszen Babati Benjamin és Skribek Alen (utóbbi kölcsönből ment vissza Felcsútra) téli átigazolása után februárban Zimonyi Dávid, a napokban pedig Koszta Márk talált új munkaadót. Egyelőre több részlet nem derült ki, de várhatóan később több információhoz is hozzájutunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában