Frissen Zalából

2021.12.01. 19:30

Egyetlen darab létezik ebből a rendőrautóból Magyarországon – A keszthelyi tesók tesztelték (videó)

Előkerült Magyarország egyetlen megmaradt rendőrségi Volga M21-es autója.

Ujvári Klaudia

A rendőrségi Volga M21

Fotó: Gehilio's Garage

A büszke tulajdonos, a székesfehérvári Karcsi bácsi mutatta meg a keszthelyi Gehilio's Garage csapatának. A testvérek tátották a szájukat, hiszen maga a típus sem gyakori már. Azonban abból egy olyan példányt látni, ami páratlan Magyarországon, nem mindennapi élmény.

Nagy feltűnést kelt

Karcsi bácsi megosztotta a nézőkkel, hogy jó kapcsolatot ápol a helyi rendőrséggel, de úgy általában bármerre jár, nagy feltűnést kelt. Sokan kérnek tőle közös képet, vagy csak egy-egy kedves megjegyzéssel teszik szebbé a napját.

A rendőrségi Volga M21
Fotó: Gehilio's Garage

- Láttuk Karcsi bácsit közlekedni az autóval, olyan, mint egy rocksztár. Az emberek integetnek neki, dudálnak, ha autóval jönnek szembe. Székesfehérvár nem épp egy kisváros, Karcsi bácsit azonban mégis sokan ismerik a helyiek közül – mesélte Kovács Bálint.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/loero/14-evesen-epitett-alomautot-norbi-a-keszthelyi-tesok-kiprobaltak-az-egyedi-trabantot-video-5785460/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!