Letenye

2016.05.04. 12:31

Szépségverseny a kirakatok számára - A legszebb húsvéti dekorációkat díjazták

Letenye – Az adventhez hasonlóan húsvét előtt újra kirakatszépségversenyt hirdetett az üzletek számára a Letenyéért Közéleti Egyesület.

Horváth-Balogh Attila

A szervezet az önkormányzattal közösen a versennyel kívánta az üzleteket dekorációk készítésére ösztönözni. Mint azt Ráczné Lánczok Zsuzsanna, az egyesület elnöke elmondta: az önkormányzat és az egyesület azt szeretné, ha a városkép nem csak a közterek szépítése révén lenne szebb, hangulatosabb, hanem az üzletek is vevőcsalogatóbbak volnának. Ezért a határ menti város önkormányzata és a Letenyéért Közéleti Egyesület 3 fős zsűrije az ünnepeket követően értékelte az üzletek húsvéti dekorációit, kirakatait. A három helyezett az oklevél mellé Szabó Katalin grafikus akvarelljét és egy tavaszi virágcsokrot, a különdíjas csoport pedig édességcsomagot kapott. A jutalmakat a zsűri az érintett üzletekben adta át. Döntésük szerint első helyezett lett Göncz Tiborné használtruha üzlete, 2. a Bio Natura üzlet, harmadik pedig az állatpatika. Különdíjat kapott a Flórián téri lakóközösség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!