Letenye

2015.01.10. 17:00

Megszületett a karácsonyi kirakatverseny eredménye

Letenye - Az öttagú társadalmi zsűri (Farkas Szilárd, Letenye polgármestere, Szabó Katalin grafikus, a zsűri elnöke, Mikóné Farkas Ildikó, a humán és ügyrendi bizottság elnöke, Molnár Ferencné, a Derűs Évek Nyugdíjasklub elnöke, Ráczné Lánczok Zsuzsanna, a Letenyéért Közéleti Egyesület elnöke) január 7- én áttekintette az összes ünnepi díszbe öltöztetett letenyei üzlet kirakatáról készült fotókat és hosszas véleményezés után konszenzusra jutott.

Letenyén összesen 15 üzlet dekorációja felelt meg a kiírás feltételeinek, közülük választotta ki a zsűri az első három helyezettet, akiket elismerésben részesítenek. Az értékelésnél figyelembe vették többek között az újszerűséget, az ötletességet, hogy mekkora gondossággal, munkával, anyagi áldozattal készült az ünnepi dekoráció.

A zsűri nagyra értékelte azokat a dekorációkat, amelyek a szokásosnál jobban odavonzották a figyelmet, de dicséretesnek tartotta azt is hogy többen ez alkalommal készítettek először ünnepi díszítést a lehetőségekhez, az adottságokhoz mérten ízlésesen, hozzájárulva az ünnepi díszbe öltöztetett városkép még szebbé tételéhez. Azt sem hagyták figyelmen kívül, hogy van olyan üzlet, ahol már évek óta minden ünnepre igényesen dekorálnak.

A kirakatverseny kezdeményezői bíznak abban, hogy a jövőben még több üzlet él majd a kirakatdekorálás lehetőségével az ünnepek és az évszakok váltakozásakor is.

A jutalmak átadására január 13-án, kedden, 16 órai kezdettel kerül sor az önkormányzat tárgyalójában, melyre minden érintett írásos meghívót kap. Az eredmény akkor lesz nyilvános.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!