Letenye

2014.10.24. 17:50

Értékelés a védelmi bizottságnál

Letenye – Az elmúlt időszak értékelése, valamint az év vége felé várható feladatokra való felkészülésről is szó esett a helyi védelmi bizottság legutóbbi soros ülésén.

Pásztor András

Mint azt Szendrődi Gabriella, a letenyei helyi védelmi bizottság elnöke elmondta: az ülésen megtárgyalásra és elfogadásra került a bizottság éves tevékenységéről szóló beszámoló. A bizottságnak az idén többször is helyt kellett állnia, egyrészt a januári hóhelyzet, másfelől a májusi és a szeptemberi árvízi helyzet koordinálása terén. Az ülésen a Mura Mentőcsoport minősítő gyakorlatát is értékelték, mint elhangzott: a közel 30 fős csapat jól teljesítette az előre meghatározott feladatokat.

Külön napirendi pontként szerepelt a téli időjárás okozta veszélyekre történő felkészülés fontossága, valamint a járás közegészségügyi helyzetéről szóló tájékoztató. Utóbbi kapcsán elhangzott, hogy az influenza elleni védőoltások várhatóan novemberben érkeznek meg a háziorvosokhoz. A járvány elkerülése érdekében minél több igénylésre számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!