Letenye

2014.10.08. 15:35

Egészségház és focipálya

Letenye - Az elmúlt időszak eredményeiről és a rövidesen kezdődő beruházásokról is szólt tegnapi tájékoztatóján Halmi Béla, a Fidesz helyi polgármester jelöltje.

Pásztor András

Mint elhangzott: az elmúlt négy évben több infrastruktúrát javító, illetve munkahelyteremtő beruházás valósult meg a határmenti településen, így többek közt megújult a szennyvíztisztító telep, megoldódott a csapadékvíz elvezetés, utakat, intézményeket sikerült felújítani.

- A fejlesztések nem állnak meg, az önkormányzat már aláírta a kivitelezői szerződést az egészségház felújítására és bővítésére, ami 226 millió forintból valósul meg - említette Halmi Béla, aki elmondta: a már meglévő alap- és járóbeteg ellátás mellett, a védőnői szolgálat és a gyermekorvos is itt kap majd elhelyezést. Hamarosan egy műfüves focipálya is létesül az iskola udvarán, amelyhez szintén komoly pályázati támogatást sikerült szerezni.

A tájékoztatón részt vett Cseresnyés Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki arra kérte a letenyeieket, hogy vasárnap szavazzanak a párt helyi képviselő jelöltjeire és Halmi Béla polgármester jelöltre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!