Lenti

2015.07.23. 16:11

Irodát nyitott a Jobbik Lentiben

Lenti - Képviselői irodát nyitott a Jobbik Magyarországért Mozgalom a településen, mindezt csütörtökön sajtótájékoztatón jelentették be a helyszínen.

Korosa Titanilla

A helyi szervezet központja a Templom tér 10. szám alatt található. A jövőben fórumoknak és egyéb rendezvényeknek ad majd helyet.

Az irodát dr. Staudt Gábor országgyűlési képviselő nyitotta meg. Elmondta: kihasználják az Országgyűlés adta lehetőségeket, és az erre a célra fenntartott keretből finanszírozzák a helyiség költségeit. A cél, hogy a választók könnyebben megtalálják őket, és javaslataik eljussanak hozzá, illetve a helyi és a megyei képviselőkhöz.

A sajtótájékoztatón, amelyen részt vett Zakó László regionális igazgató, Pete Róbert, a választókerület elnöke és Benke Richárd, a lenti alapszervezet elnöke, elhangzott: az iroda megnyitását egyrészt a választói igény indokolta, de az is közrejátszott a döntésben, hogy a településen többször előfordult, hogy nem kaptak helyiséget rendezvényeik megtartásához.

A Jobbik-irodában a helyi szervezet képviselői szeptembertől heti egy alkalommal, előre meghirdetett időpontokban várják a választókat, akik a megyei képviselőkkel havonta találkozhatnak ott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!