Lenti

2014.06.27. 16:49

Egészségügyben dolgozókat köszöntötték Lentiben

Lenti - Az egészségügyben dolgozókat köszöntötték a Magyar Egészségügy Napja alkalmából tartott ünnepségen, ez alkalomból többen elismerésben is részesültek.

Korosa Titanilla

Lenti önkormányzata és a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet szervezte meg idén is a Semmelweis-napot, ahol dr. Fekete Zoltán az önkormányzat egészségügyi és szociális bizottságának tagja köszöntötte az egészségügyben és a szociális hálózatban tevékenykedő munkatársakat.

 

A képviselő ünnepi beszédét követően kitüntetéseket vehettek át színvonalas munkájuk elismeréseként a Kolping Gondozási Központ Lenti és Kistérsége intézményéből Némethné Farkas Andrea gondozónő és Horváth Lászlóné személyi segítő. Mellettük kitüntették Pál Istvánnét a Bölcsőde Lenti dolgozóját, Horváth Tibor mentő-gépkocsi vezetőt, Cseke Lászlónét a „Napsugár" Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családgondozóját, valamint Varga Gyuláné asszisztenst és Dornfeld Attiláné laborasszisztenst, a dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézetből.

Az elismeréseket Horváth László polgármester és Gáspár Lívia a Kolping Gondozási Központ vezetője adta át a díjazottaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!