Lenti

2006.07.06. 02:21

árkoltatnak, javítanak

Pórszombat (gyf) - Több mint egymillió forint értékű árkolási és helyreállítási munkálatok várhatóak a következő hetekben a göcseji településen. Kőr ...

Mórocz Zsolt

Pórszombat (gyf) - Több mint egymillió forint értékű árkolási és helyreállítási munkálatok várhatóak a következő hetekben a göcseji településen. Kőrösi Gyula polgármester elmondta a községen átmenő Kossuth út jobb oldalán mintegy 3-400 méter hosszan kell az árkokat iszapoltatni, de más helyütt is szükség volna a belvízelvezetés megoldására, illetve egyes hidak megerősítésére. A gondokat az utóbbi egy év időjárása, a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék következtében a falut többször is elöntő áradat okozta. A helyreállítási munkák a számítások szerint több mint egymillió forintot emésztenek fel, ezen összegre már be is jelentette vis maior igényét az önkormányzat. Pórszombat (gyf) - Több mint egymillió forint értékű árkolási és helyreállítási munkálatok várhatóak a következő hetekben a göcseji településen. Kőrösi Gyula polgármester elmondta a községen átmenő Kossuth út jobb oldalán mintegy 3-400 méter hosszan kell az árkokat iszapoltatni, de más helyütt is szükség volna a belvízelvezetés megoldására, illetve egyes hidak megerősítésére. A gondokat az utóbbi egy év időjárása, a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék következtében a falut többször is elöntő áradat okozta. A helyreállítási munkák a számítások szerint több mint egymillió forintot emésztenek fel, ezen összegre már be is jelentette vis maior igényét az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!