Kultúra

2006.06.12. 22:00

Erdei komédiák

Zalaegerszeg (ahzs)<br>- Tegnap este nyitotta meg kapuit a megyeszékhelyen az Erdei Színház 2006-os nyári szezonja, melynek keretében a Zalai Nyári Színházak Kht.<br>és partnereinek produkcióit láthatja a közönség.

Mórocz Zsolt

Kicsit talán jobban kell izgulni az idén az idojárás miatt, mint korábban, de a színházi embereken nem múlik, hogy ezekben a hetekben is jól szórakozzunk, sokat nevessünk, picit elandalodjunk azokon a darabokon, melyekkel az Alsóerdore és az egervári várba csalogatnak bennünket. E héten Marc Camoletti Boldog születésnapot! címu pikáns komédiáját tekintheti meg a zalai közönség. A népszeru olasz szerzo darabját a békéscsabai Jókai Színház társulata hozta el Zalába, a színreállítás Konter László rendezo érdeme. A fobb szerepekben Csomós Lajost, Tege Antalt, Tarsoly Krisztinát, Komáromi Anettet és Paczuk Gabit láthatjuk. A továbbiakban A néma levente, a Szarvasvadász, a Csárdáskirályno és a Carletto várja közönségét.Kellene a fedett nézotér az Erdobe?Fotó Pezzetta Umberto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!