Kultúra

2017.06.30. 18:16

Ezüst minősítés a produkcióért a Mozaik Társulatnak

NAGYKANIZSA A szárnybontogató, színjátszó tehetségekből álló Mozaik Társulat szép eredménnyel tért haza a közelmúltban Vasváron megrendezett Nemzetközi Színházi Fesztiválról.

Szabó Zsófia

A Mozaik Társulat csapatának tagjai - Micsinai Dominik, Pávlicz Erika, Nikolics Zsanna, Farkas Dóra és Fási Barnabás - büszkék az első nagyobb megmérettetésen aratott sikerükre Fotó: Szakony Attila

Az ötfős, huszonéves fiatalokból álló csapat, amely alig pár hónappal ezelőtt verbuválódott a kanizsai Városi Színpad és a Magic Ritmo tánccsoport tagjaiból, alternatív produkcióval mutatkozott be a rangos megmérettetésen. A színészpalánták József Attila életét, pályafutását adták elő, verseket, dalokat és táncokat felvonultatva. Az Ülni, állni, ölni, halni című produkciójukban a költő sorsának meghatározó alakjait, Pőcze Borbálát, Horger Antalt, Flórát és Mártát is is életre keltették a fiatalok a négynapos fesztiválon. A Mozaik Társulat előadását végül a héttagú, neves szakmai zsűri - köztük Szarvas József színművész - ezüst minősítéssel jutalmazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!