Kultúra

2015.02.19. 18:42

Beugró-döntő a Csányban

Csütörtökön tartották a zalaegerszegi Csány László Szakközépiskolában a Zalaegerszegi Diákönkormányzat által szervezett Beugró című vetélkedő döntőjét.

Zalai Hírlap

A televízióból ismert játék rögtönzésre épül, a szereplőknek váratlan instrukciók alapján kell módosítaniuk a megelevenített jelenetet. A döntőben a Ganz Ábrahám és Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Zrínyi Miklós Gimnázium négy-négy fős csapata mérkőzött meg. A fiatalokra hat feladat várt, köztük a felező, amelyben először 1 perc, majd 30, illetve 15 másodperc alatt kellett előadniuk ugyanazt, vagy a váltóláz, amelyben hangulatfestő szavakat kellett a szövegbe illeszteniük, de az is kiderült a program során, ki tud a leghitelesebben szerelmet vallani. A vidám vetélkedőt végül a Zrínyi-gimnázium csapata nyerte meg.

Képünkön a versenyzők, a szervezők és a zsűri. Hátul: Léber Lilien, Stomfai Pannka, Dezső Katalin, Kövesi Csaba, Kiss Dávid, Magyar Adél, Juhász Előd János. Középen: Bakó Bálint, Dömök Rebeka és Farkas Szabina. Elöl: Takács Nikolett, Barsi Márton színművész, a zsűri elnöke, Kollár Viktor Kristóf és Sóska Péter
Fotó: Katona Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!