Kultúra

2014.11.14. 21:31

Székely Szilveszter Junior Prima-díjas

A kustánszegi származású Székely Szilveszter táncművész is megkapta a kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok elismerését, a Junior Prima Díjat.

Magyar Hajnalka

Összesen nyolc fiatal művész - hat színész, egy táncos és egy forgatókönyvíró-rendező - vehette át az idei Junior Prima Díjakat magyar színház- és filmművészet kategóriában. Az átadó ünnepséget november 14-én, pénteken tartották a Budapest Music Centerben.

Székely Szilveszter pályafutását évek óta nyomon követi a Zalai Hírlap. A Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzése után Bozsik Yvette Társulatához került, ahol sokféle szerepben kipróbálhatta magát. A közönség  gyermek, ifjúsági és felnőtt előadásokon, valamint  hat színház repertoárdarabjában találkozhat vele. A tánc mellett élete fontos része a tanítás, klasszikus balettet oktat versenytáncosoknak, emellett  táncelméleti kutatásokat folytat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!