Kultúra

2014.11.14. 12:29

Staféta Farkas Gergővel

Bezerics Dániel Farkas Gergő színésznek adta tovább a stafétát, arra kérve, ajánljon néhány szórakoztató darabot a Hevesi Sándor Színház ősz kínálatából.

Magyar Hajnalka

– A kölyök című musicalt és A miniszter félrelép című bohózatot ajánlom, mindkettő nagyon szórakoztató, ha más eszközökkel érik is el a hatást – kezdi a keszthelyi kötődésű színész. – A kölyök Charlie Chaplin 1921-ben bemutatott filmjének alaptörténetét dolgozza fel. A Csavargó egy utcára kitett gyermeket talál, akit saját fiaként nevel. Nyomorognak ugyan, de a páros boldogan él, hiszen változatos kalandokat sodor eléjük az élet, s számíthatnak egymásra. A vidám és a mélyebb rétegek szépen simulnak össze a darabban, az élmény hatására az emberben megerősödik a régi igazság, hogy a személyes boldogság nincs mindig összefüggésben az anyagi jóléttel. A zenés-táncos előadásban amúgy rendőrt alakítok. Másként szórakoztat A miniszter félrelép című bohózat, amelynek fordulatait már ismerheti a közönség Koltai Róbert és Kern András filmjéből is. Ennek a darabnak a helyzetkomikum a fő fegyvere.

Farkas Gergő a stafétát Lendvai Miklósnak, a ZTE edzőjének adta át, azt kérdezve, mikor lesz Zalaegerszegnek újra NB1-es csapata?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!