Kultúra

2014.07.16. 15:45

Kiss Péter képei

Zalaegerszeg - Távoli tájakra, tőlünk messze élő emberek életébe invitál az a fotótárlat, amely június 23-án nyílik meg a zsinagógában, azaz a Városi Hangverseny-és Kiállítóteremben.

Arany Horváth Zsuzsa

A fotográfusról:Kiss Péter fotográfus., a Soproni Fotóművészeti Kör Tagja mutatja be munkáit. Az alkotó érdeklődési köre elsősorban a természet és társadalomábrázolás. Több művészeti díj, elismerés birtokosa. Ez az első önálló nagykiállítása, amely egy több éven át alakult, eredeti helyszíneken készült, válogatott fotókból összeállított vándorkiállítás. Címe: Izrael, a Tej és Méz földje. Izrael bemutatására vállalkozik tájakon és embereken keresztül. Negyvenöt nagyméretű fotó idézi a tájakat, ókori városokat, embereket, eseményeket, kiegészítve a helyhez, eseményhez kapcsolódó bibliai idézetekkel. A megnyitó július 23-án, szerdán 18 órakor lesz, amelyet Balaicz Zoltán alpolgármester tart.

Az elkapott pillanatok művésze. Kiss Péter egyik fotográfiája (Fotó: reprodukció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!