Kultúra

2011.12.22. 19:19

SZKES tánccsoport: arany- és ezüstérem a versenyen

A nagykanizsai Honvéd Kaszinó SZKES Tánccsoportja több kategóriában is kiválóan szerepelt a várpalotai Queen Dance Unit táncversenyen.

Benedek Bálint

A viadalra az ország több pontjáról 120 táncos nevezett, akik mini, gyermek, junior és felnőtt korosztályokban álltak az ismert táncosok alkotta pontozók elé. A zsűriben többek között helyet foglalt Seres Attila koreográfus, Szabó Anikó hip-hop táncos, Likovics Alexandra fitneszversenyző és Kurucz Sándor, a tehetségkutatók koreográfusa. A nyílt táncversenyen a kanizsai Szécsényiné Kápolnás Edina tanítványai a legújabb gyakorlataikat mutatták be. A gyermek korcsoport Tiszavirág című látványos tánca show kategóriában aranyérmes lett. A junior leányok Kannibál nevű formációja, ugyancsak a show kategóriában, a vendéglátók mögött a második helyet szerezte meg.

A „szkesesek” új koreográfiáit a kanizsai közönség legközelebb a február 10-ei International Dance Federation magyarországi válogatóján láthatja a HSMK-ban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!