Kultúra

2006.07.07. 02:28

Követ kever koktélt

Zalaegerszeg (pgy)- Garamvölgyi Krisztián nagykövet lett. A cím természetesen óriási megtiszteltetést jelenta mixer számára, na és persze újabb lehetősgeket nyit meg előtte. wbilduntGaramvölgyi Krisztián "Még rengeteget kell tanulnom"

Mórocz Zsolt

Garamvölgyi Krisztián megtisztelő elismerésben részesült Zalaegerszeg (pgy) - Garamvölgyi Krisztián nagykövet lett. A cím természetesen óriási megtiszteltetést jelent a mixer számára, na és persze újabb lehetősgeket nyit meg előtte. wbilduntGaramvölgyi Krisztián Még rengeteget kell tanulnom Efféle elismeréssel többnyire nagy múltú, komoly érdemekkel rendelkező, hiteles szakembereket tüntetnek ki, így aztán érthető az öröme a zalaegerszegi Garamvölgyi Krisztiánnak, azaz Kikinek, hogy a világ egyik legnagyobb és legjobb koktél alapanyaggyártó cégének, illetve francia likőrcsaládjának magyarországi nagykövetévé választották. A címet a magyar forgalmazó adományozta neki nemrégiben. - Hazánkban előttem néhány nappal kedves kollégám, Lajsz András vehette át egy másik ital világmárka kinevezését, őt megelőzően pedig Gulyás Csaba lett egy skót whiskymárka nagykövete. Külön megtiszteltetést jelent számomra, hogy ilyen egyéniségek mellett szóba került a nevem, noha nem szeretném magam egy lapon említeni az urakkal, hiszen nemhogy érdemeink, de sikereink, lehetőségeink és feltehetően a velünk szemben támasztott elvárások is eltérőek - mondta elöljáróban Kiki. - Egy nagykövetre gazdasági, marketing-, valamint szociális feladatok várnak, legfontosabb célja, hogy érvényesítse a számára meghatározott érdekeket. Ez esetben tehát a termék népszerűsítését, a piaci kapcsolatokat tartja szem előtt leginkább, és pártolja, segíti a munkatársait. Kiki egyre több bemutatót, illetve előadást tart, de előfordul, hogy egy-egy rendezvényen csak megjelenést kérnek a nagykövettől. Járja az országot, ám egyre többször utazik külföldre is. Minden alkalmat megragad, hogy ismertebbé, elfogadottabbá tegye az adott likőrcsaládot. - Eddig azt hittem, hogy ez a rang a maximum, amit az ember idővel elérhet ezen a pályán. Ugyanakkor sok jó szakember van Magyarországon, és ahhoz, hogy hozzájuk hasonló eredményeket érjek el, még rengeteget kell tanulnom. Minél több ismeretet szerzek egyébként, annál inkább látom, mennyi hiányosságom van - összegzett Krisztián. - Úgy vélem, hogy az a sikeres ember, aki egyaránt megfelel a munkahelyi, illetve magánéleti elvárásoknak, és mosolyogva jár az utcán... Sikeres ember az, aki mosolyogva sétál az utcánFotó Archív Zalaegerszeg (pgy) - Garamvölgyi Krisztián nagykövet lett. A cím természetesen óriási megtiszteltetést jelent a mixer számára, na és persze újabb lehetősgeket nyit meg előtte. wbilduntGaramvölgyi Krisztián Még rengeteget kell tanulnom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!