Kosárlabda

2015.02.10. 18:25

Fontos siker ez: a Vadmacskák SE már az ötödik

Nagykanizsa - A továbbiakra nézve is értékes győzelmet szerzett az UNI Győr II együttese ellen a Kanizsai Vadmacskák női amatőr NB I-es kosárlabdacsapata - koncentrált támadójátékuknak köszönhetően.

Kühne László

A kanizsaiak Hegyi Vivien és Fuisz Viktória vezérletével gyorsan elléptek kilenc ponttal (11-2), s a negyed utolsó két percében a koncentrált támadójáték eredményeként a KVSE tovább növelte előnyét. A folytatásban továbbra is remek dobóformát produkáltak Nagy Dóráék, s úgy már valóban tetemes lett a különbség.

Nagyszünet után hullámzóvá vált a nagykanizsaiak játéka, de a megszerzett előnyt tartani tudták Zsámár Krisztián tanítványai. A záró tíz perc elején ismét koncentráltan kosaraztak a vendégek, Kardos Réka és Karancz Panna pontjaival húsz pont lett a különbség, amivel el is dőlt a találkozó sorsa. A Vadmacskák az ötödik helyen áll a Nyugati csoport tabelláján, s immár nagyon szorosan tapadva az előtte állókra.

Hegyi Vivien is nagyon sokat tett az idegenbeli győzelemért. Fotó: Szakony Attila

CMB CARGO UNI Győr II – Kanizsai Vadmacskák SE 63-78 (10-26, 13-21, 14-8, 26-24)

Amatőr női NB I Nyugati csoport kosárlabda-mérkőzés. Győr, 50 néző. Jv.: Vida, Kéri.

Kanizsa: Fuisz (15/3), Hegyi (18), Herman A. (7), Fekete (9), Kardos (10). Csere: Nagy D. (15/3), Karancz (4), Horváth E., Székely, Buti. Edző: Zsámár Krisztián.

Zsámár Krisztián: „Több kiváló egyéni teljesítménnyel és remek dobóformát mutatva sikerült kiharcolnunk az idegenbeli győzelmet."

Jók: Hegyi, Kardos, Nagy D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!