Keszthely

2017.01.06. 20:35

Erősíti a kapcsolatot az együtt töltött idő

Keszthely - Idén is elindult a Szerelmes kalandtúra, a játékhoz még csatlakozhatnak párok. Több program közül választhatnak, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

Keszey Ágnes

Tárlatvezetés, kirándulás, vacsoraest, előadás, ez a mi fánk mottóval oltványkészítés, randi egy cukrászdában, közös főzés, fotómontázs készítése, meglepetés a házastársnak - többek között e feladatok közül lehet választani. Több időpontban gyermekfelügyeletről is gondoskodnak a szervezők.

Komoróczi Lajos és felesége, Éva nemcsak résztvevői, hanem szervezői is a kalandtúrának: velük lehet faoltványt készíteni
Fotó: Keszey Ágnes

- Ne azzal tegyük szebbé az életünket, hogy tárgyakkal, luxus dolgokkal vesszük körbe magunkat. Élményekkel gazdagítsuk, a párunkkal töltött programokkal. Ez jót tesz a házasságnak, szólt a célról Szebényiné dr. Vrancsik Eszter szervező.

Akik február 19-ig pecséttel igazolják a Balaton Színházban és a Tourinformban átvehető útlevélben, hogy teljesítettek öt feladatot, ajándéksorsoláson vesznek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!