Keszthely

2014.05.14. 11:04

Kezdődik a fröccsszezon

Keszthely/Badacsony - Megnyitották a fröccsszezon a Balatoni Kör tagjai egy óriáskehely megtöltésével a keszthelyi móló előtti rendezvénytéren.

Szijártó János

Telik a kehely, indul a fröccsszezon. A Balatoni Kör tagjai, a képen középen Kardos Gábor elnök, jobb oldalon Kovács Tamás, és Martonosi Zsolt

Erről a szervezők nevében Kardos Gábor tájékoztatta lapunkat. Lapunkban már korábban olvashatták, hogy a legismertebb balatoni borászok és vendéglátósok egyesületeként idén márciusban alakult meg a Balatoni Kör. Az általuk most elindított rendezvénysorozat a nyári szezonon túl is működő, minőségi régiós termékekre épülő vendéglátó helyeket mutatja be, élő zenével és kreatív meglepetésekkel, akciókkal, borászok, pálinkamesterek, cukrászok, séfek részvételével. - A sátras-bódés fesztiválok helyett szeretnénk új alternatívát kínálni a vendéglátásban "BorPart" névre keresztelt rendezvényeikkel, ideiglenes jellegű fesztiválok helyett akár egész évben működő helyek élményszerű bemutatásával - hangsúlyozta Kardos Gábor a kör elnöke. Azt is megtudtuk, hogy az egyes BorPart rendezvények mellett „Kóstold körbe a Balatont!” jeligével külön programot hirdettek, amelynek részeként a tó körül kerékpárral, vitorlással vagy másként túrázók a Balatoni Kör tagjait és partnereit akár a nyári szezonon kívül is bármikor felkereshetik. A túráról és a kóstolóról készült legérdekesebb képes, videós élménybeszámolókat díjazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!