Kerkateskánd

2016.07.09. 13:31

Horgászversenytől bálig - Egész nap ünnepelt Kerkateskánd

Kerkateskánd – Szombaton egész napon át tartó falunapi programot szerveztek a településen.

Korosa Titanilla

Reggel 6 órakor horgászversennyel kezdődött a rendezvény, a 20 induló közül az első három helyezett 10 kilogramm körül fogott és még egy 10 kg-os amur is horogra akadt. Délelőtt több csapat is hozzákezdett a bográcsételt elkészítéséhez, miközben elkezdődtek a programok. Délelőtt a Göcsej Kutya Klub tartott bemutatót, közben a kultúrház megnyílt a gellénházi Györök Imréné horgolt kézimunkáiból összeállított kiállítás.

A továbbiakban több szórakoztató program is várta a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, köztük kézműves foglalkozás, íjászat és óriás csúszda. Délután több fellépő is érkezett, köztük Gondos Gabriella, Kósi Kornél, a Kutyakölykök csapata, illetve volt ír sztepp és hastánc előadás is. 17 órakor pedig a a kerkateskándi labdarúgók a szomszédos Máhomfa csapatával mérték össze tudásukat. Ezután az Intruders együttes zenélt, majd szabadtéri bállal zárult a rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!