A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik

2019.03.19. 10:23

Sérülést okozott egy biciklisnek, most keresi a rendőrség

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást egy könnyű sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset miatt.

police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. március 9-én 4 óra 55 perckor Zalaegerszegen, a Balassi Bálint úton a Gyimesi utca felé közlekedett egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően sötét színű Ford kombi típusú személygépkocsival, amikor a két út kereszteződésénél nekiütközött egy kerékpárosnak. A baleset következtében a biciklis nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy a személyautó sofőrje, valamint aki látta a balesetet vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!