Kehidakustány

2014.03.13. 18:30

Bálint NatáLiát felkérték nagykövetnek

Bálint NatáLiát Kehidakustány kulturális követévé fogadta csütörtökön a Deák kúriában a település polgármestere.

Sámel József

Lázár István elmondta: a keszthelyi illetőségű, jelenleg Stuttgartban élő szoprán énekesnő egyfajta missziós tevékenységet teljesít majd megállapodásuk szerint. Egyrészt népszerűsíti Kehidakustányt, másrészt a faluban a tervek szerint koncerteket szervez.

Lázár István polgármester és Bálint NatáLia a Deák kúriában (Fotó: Sámel József)

Bálint NatáLia hangsúlyozta: dédszülei révén is kötődik a községhez, ahol édesapja vállalkozóként tevékenykedik. Szereti Kehidakustányt, és mindent meg fog tenni, hogy a település ismertebbé váljon.

– Kehidakustányban sok kulturális érték van, melyeket sajnos viszonylag kevesen ismernek – fogalmazott. – Mivel meglehetősen sok helyen járok koncertezni – hamarosan Stockholmban lépek fel, ahol egy kárpátaljai kórház javára lesz jótékonysági hangverseny – szívesen vállaltam, hogy népszerűsítem a települést. A terveink közt szerepel egy koncertsorozat, melyen művész barátaimmal együtt lépünk majd fel. Biztos vagyok benne, hogy a koncertek vonzóak lesznek, és erősítik a falu ismertségét, kedveltségét, látogatottságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!