Ingatlanbazár

2023.12.02. 11:30

Teljes kikapcsolódásra vágyik? Ebből a házból a stresszt kitiltották

Szeretné, ha otthonában kapcsolódhatna ki? Akkor vegyen egy olyan házat, ami azért épült, hogy a tulajdonosát kényeztesse. Nemcsak fizikailag, hanem vizuálisan is, hiszen mesebeli panorámával bír. A lakóterület nem beláthatatlanul nagy, a wellness részlege cserébe nagyobb. Jól járható út vezet a házig, így télen-nyáron gond nélkül hazamehet. Lenti térségében 2 szobás ház keresi új, nyugalomra vágyó tulajdonosát. Kattintson!

Zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“A Lovászi hegyen, csendes, panorámás kilátással rendelkező wellness ingatlan keresi új tulajdonosát.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan egy éve teljes körűen fel lett újítva. Új villamos hálózat, új víz vezetékek kerültek beépítésre. Az épület kettő szintes. Az alsó szinten lett kialakítva egy wellness/pihenő/szórakozásra alkalmas 40 nm hasznos alapterületű tér. Itt még külön WC is ki lett építve.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A felső szint pedig a lakó rész található. Itt kialakításra került egy hálószoba, egy világos nappali rész, ahol lélegzetelállító kilátás tárul elénk kilépve az erkélyre. A konyha is praktikusan lett megoldva az étkező résszel egybekötött. Ezen kívül egy fürdőszoba+ WC, egy előtér és egy tároló helyiség is helyet kapott ezen a szinten.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az épület fűtése cserépkályhával vagy szintenként 1-1 hűtő- fűtű klímval van megoldva.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az udvaron sziklakert, bográcsozó hely, kerti világítás és egy dézsa fürdő lett megálmodva és megvalósítva. Az épület előtt lehet parkolni, akár 2 autónak is bőven van hely. A területen található még egy másik ingatlan is, de az felújítandó állapotban.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az út végig aszfaltos út, télen- nyáron lehet közlekedni rajta. Csendes, szép környék, de mégis közel van mindenhez is.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Kiváló választás egy fiatal párnak, idősebbeknek is, de befektetésnek sem utolsó. Az ingatlan a képeken látható állapotban, bútorokkal, mindennel együtt eladó, ára: 40.000.000 Ft.“[...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lehetőségekért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!