Egy házikó, amiből még bármi lehet!

2022.12.03. 11:30

Zalaszentgrót “rút kiskacsája”?

A Zalaszentgrót területén kínált 30 nm-es nyaralóból pikk-pakk elegáns kuckó, vagy akár Airbnb házikó válhat. A 6,9 milliós vételár mellett jó eséllyel juthat pénz a csatornázásra, korszerűsítésre, kozmetikázásra. De ami a legfontosabb, a nyugalmat nem lehet pénzben mérni!

Zaol

“A Balatontól alig 28 km-re, Zalaszentgrót Felsőaranyod városrészében kínálom megvételre ezt a vegyes falazatú (kő, tégla, vályog), 30 nm-es nyaralót, melyhez 2 742 nm-es telek tartozik. A házikó erdők ölelésében, csodaszép környezetben található, fekvése rendkívül kedvező. Végig aszfaltos út vezet az ingatlanhoz, csupán az utolsó kb. 100 méteren kell murvás/kavicsos úton menni. 
Az ingatlanban egy 7,33 nm-es szoba, egy 10,82 nm-es konyha és egy 11, 80 nm-es borospince helyiségek találhatóak. A vezetékes villamosenergia-hálózatra rá van kötve az épület, a fűtés egyenlőre hagyományos módon van megoldva, a vízellátást ciszternával/kútfúrással lehetne biztosítani. A terület szépen gondozott, több sor szőlőt találunk rajta. Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként. A nyaraló tehermentes, egy tulajdonosé, azonnal birtokba vehető! Telekkönyvi besorolása kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület (nem tartozik a földforgalmi törvény hatálya alá, nem kell kifüggeszteni az adásvételi szerződést!). Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!”

Zalaszentgrót vonzerejéről

“Zalaszentgrót a Zalai-dombságban, a Zala folyó völgyében elhelyezkedő, kb. 6 200 főt számláló kisváros. Rendelkezik többek között komplex szolgáltatást nyújtó Egészségügyi Központtal, az óvodától a középiskolai képzésig iskolarendszerrel, zeneiskolával, termálfürdővel, Járási Hivatallal, Rendőrőrssel, Polgárőrséggel. Központi fekvésének köszönhetően gyorsan elérhető Zalaegerszeg (32 km), Keszthely (28 km), Hévíz (26 km), Sümeg (21 km), Kehidakustány (13 km). A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!