Beköltözne?

2022.01.15. 11:30

A hét ingatlana: lime zöld fények és design egy nagykanizsai szuper otthonban!

Bár más színek is előfordulnak a 133 nm-es, tágas, belső kétszintes otthonban, a fotók alapján a vidám zöld a meghatározó az ingatlanban. Legalábbis az alsó szinten mindenképp. És hogy milyen meglepetéseket rejt még a 61,9 millióért kínált lakás anyaga? Mutatjuk!

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nagykanizsán luxus színvonalú első emeleti 133 nm-es álomlakás eladó több garázsvásárlási lehetőséggel! A lakás belvároshoz közeli, 2000-ben épült, zárt udvarral rendelkező 6 lakásos laképület első emeletén található. A 2017- es teljes körű felújítás során, belső építész által egyedi, modern stílusban megálmodott tágas belső terek úgy lettek kialakítva, hogy a kényelmi szempontoknak maximálisan megfeleljenek. [...]

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

Mielőtt belépnénk a lakásba, egy előszoba fogad minket, innen léphetünk át a tágas, napfényben úszó amerikai konyhás nappaliba, mely teljes felszereltségű, és design Led világítással díszített. A lakásban központi helyen található a felső szintre vezető exkluzív üveglépcső. Fent három külön nyíló szoba, gardrób, és fürdőszoba áll rendelkezésre. Mindkét szinten található erkély, melyen a korlát saválló elemekből és minőségi edzett üvegből áll. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!